vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

A 11-a ediție a catalogului feroviar Railway Pro 365

geoPlatforma de comunicare Railway PRO va publica a 11-a ediție a catalogului feroviar Railway Pro 365 – Yearly Market Report. Publicația anuala prezinta cele mai complete informații despre industria feroviara, organizații si instituții active deja sau interesate sa intre pe piața feroviara. In plus, acesta include articole tehnice, analize si statistici cu privire la cele mai interesante subiecte de pe piața feroviara globala.

Conținutul editorial al acestei publicații este la fel de variat ca piata careia i se adreseaza, incluzand articole din toate sectoarele implicate in transportul feroviar – tehnologii si politici comerciale sau cele mai recente cercetari din domeniu.

 

Capitolul 1 va oferi un rezumat al proiectelor de infrastructura din intreaga lume: dezvoltarea infrastructurii feroviare, inclusiv noile proiecte de electrificare si noile tendințe in industria de semnalizare feroviara.

Capitolul 2 descrie piața serviciilor existente de transport pasageri – serviciile pe distanțe lungi, serviciile regionale, cum ar fi serviciile de transport dedicate navetistilor.

Capitolul 3 va oferi o analiza a tendințelor si oportunitaților viitoare in industria de transport de marfa din intreaga lume.

Capitolul 4 este dedicat industriei transportului urban si prezinta o imagine de ansamblu a transportului feroviar urban si de metrou, precum si dezvoltarea de linii de tramvai si metrou usor.

Capitolul 5 va prezenta politici de protectia mediului si eficientizare energetica precum si implicatiile tehnologiei informatiei in domeniul feroviar.

Capitolul 6 este dedicat autoritaților europene feroviare si prezinta noile inițiative UE in vederea crearii unui spațiu feroviar unic precum si datele de contact ale principalelor autoritati feroviare internationale.

Capitolul 7 este dedicat firmelor comerciale ce activeaza in industrie si va cuprinde profile de companie si datele de contact.

 

Catalogul se adreseaza organizațiilor, inclusiv autoritaților de transport, operatori, furnizori de servicii si tehnologii, producatori de echipamente si furnizori, investitori, organizații de cercetare, consultanți din industrie.

Railway PRO 365  – este programat sa fie lansat la InnoTrans 2016 si va fi distribuit in mod selectiv catre peste 9.000 de factori de decizie si influența, companii interesate de identificarea de noi furnizori de prestigiu.

 

Profitati de reducerea de 15% pentru comenzile inregistrate pana la data de 15 aprilie în 2016.

Puteti consulta editia 2015 folosind codul RailwayPRO-365*

*pentru abonati noi inscrisi pe www.railwaypro.com

www.railwaycatalogue.com

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole