vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Alstom se concentreaza pe sectorul feroviar

panamaIn perioada octombrie-decembrie, Alstom a inregistrat o crestere de 46% a contractelor, ajungand la 2,4 mld euro, comparativ cu perioada similara a anului precedent. Vanzarile grupului au crescut cu peste 7%, sau 1,6 mld euro, fata de 1,5 mld euro, din ultimul trimestru al anului trecut.
De asemenea, in primele 9 luni din anul fiscal 2015-2016, contractele semnate au avut o valoare de 6,3 mld euro, in scadere fata de perioada similara a anului precedent, cand cifra era de 8 mld euro, ce a inclus contractele din Africa de Sud, in valoare de 4 mld euro. Vanzarile grupului au crescut cu 8% ajungand la 4,9 mld euro.
In cursul trimestrului al 3-lea comenzile catre Alstom au crescut la 2,3 mld euro, fata de 1,6 mld euro, cat a inregistrat in anul precedent. Printre comenzile importante se numara trenurile regionale din Belgia, trenurile Pendolino si mentenanta asociata in Italia, dar si contractul de electrificare, semnalizare si telecomunicatiil din India, locomotivele din Elvetia, trenurile regionale din Germania si metroul din Panama.
Ca urmare a concluzionarii tranzactiei cu General Electric privind activitatile pe sectorul Energetic (noiembrie 2015), Asltom se concentreaza pe sectorul feroviar. De asemenea, grupul a achizitional divizia de semnalizare a General Electric si a reinvestit in 3 JV cu General Electric.

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole