vineri, septembrie 20, 2024
spot_img

Proiecte Feroviare – de la Conceptie la Realizare | 20-21 septembrie

Esti implicat intr-un proiect sau in faza de prelansare a unui nou proiect feroviar?
Iti doresti sa iti cresti nivelul de intelegere asupra cadrului de derulare si exigentele contractuale?

PROIECTE FEROVIARE – DE LA CONCEPTIE LA REALIZARE
20 – 21 SEPTEMBRIE       |      BUCURESTI

Cursul își propune prezentarea, însoțită de exemple practice, a tuturor etapelor și caracteristicilor unui proiect de infrastructură feroviară de la concepție la realizare și finalizare.

Pentru a ne asigura că fiecare participant va beneficia de atenție individuală din partea trainerului, care își propune să răspundă la toate întrebările și curiozitățile cursanților, am limitat numărul maxim de participanți la 12.

CE VEI ÎNVĂȚA ?

 

  • Stabilirea mizelor şi obiectivelor proiectului, etape din faza de pregătire a proiectului, studii de fezabilitate, analiza cost beneficiu, studii conexe – mediu, geo, topo, proceduri administrative – studiu impact EIA, exproprieri, indicatori tehnico-economici, pregătirea şi lansarea procedurior de achiziţii, contractarea şi execuţia.
  • Implementarea proiectelor, pregătirea tehnică – specificaţii tehnice, documentaţia PTh, detalii tehnice/tehnologice de execuţie, planuri de management ale traficului, supervizarea, monitorizarea contractelor.
  • Recepţia şi punerea în funcţie

 


TRAINER

Ing. Marius Chiper a absolvit Universitatea „Politehnica” din București, Facultatea de Transporturi – Specialitatea Materialul Rulant și și-a început activitatea ca inginer de locomotive la fostul SNCFR în 1994, evoluând și dobândind o vastă experiență tehnică din activitatea desfașurată ca inspector tehnic la AFER, șef al diviziei de căi ferate la o întreprindere feroviară privată, director de proiecte la CFR.


 PROGRAMA DE TOAMNA A CURSURILOR CARIERĂ FEROVIARĂ în ROMÂNIA

Alte Articole

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole